Nyssetutka UKK

Sovellus vai websovellus

Nyssetutka on websovellus, ei sovelluskaupasta asennettava sovellus. Nyssetutkan käyttöön vaaditaan siis vain Internet-selain, kuten Safari, Chrome, Firefox tai Edge. Tämän vuoksi Nyssetutka toimii sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla eikä vaadi asennusta. Nyssetutka ei toimi esiaikaisilla nettiselaimilla.

Koska Nyssetutka on websovellus, sitä ei löydy Applen App Storesta tai Googlen Play-kaupasta.

Nyssetutkaan pääsee parhaiten, kun kirjoittaa nettiselaimen osoiteriville nyssetutka.fi tai etsii googlesta hakusanalla nyssetutka.

Lisäys aloitusnäytölle

Sekä Androideissa että iPhoneissa nettiselaimen asetuksista voi valita "lisää aloitusnäytölle" tai "kiinnitä aloitusruutuun" tai jotakin muuta vastaavaa, minkä jälkeen Nyssetutka ilmestyy muiden puhelimeen asennettujen sovellusten sekaan. Lisäyksen jälkeen Nyssetutkan voi avata suoraan sen omasta kuvakkeesta ilman nettiselaimen käyttöä.

Nyssetutkan voi luonnollisesti myös lisätä nettiselaimen suosikkeihin aivan niin kuin minkä tahansa muunkin nettisivun.

Palaute!

Palaute on kaiken A ja O. Nyssetutkaan on kehitetty monta ominaisuutta käyttäjäpalautteen perusteella. Jos sinulla on mielessäsi jokin asia, olipa se sitten uusi ominaisuus, epälooginen toiminta, risu tai ruusu, kerro se ihmeessä.

Lähetä palautetta anonyymisti tai sähköpostiosoitteen kanssa tämän sivun Palaute-nappulasta tai Nyssetutkan valikon palauteosiosta.

Nyssetutka Facebookissa ja Twitterissä

Löydät Nyssetutkan Facebookista täältä facebook.com/nyssetutka ja Twitteristä täältä twitter.com/nyssetutka.